Oulunsalon verkkoapteekin uutuustuotteet

Uudet tuotteet
 1. FAVORA KIINTEYTTÄVÄ JA SILOTTAVA SEERUMI 30 ML
  FAVORA KIINTEYTTÄVÄ JA SILOTTAVA SEERUMI 30 ML
  26,00 €

  Ihoa silottavan, kiinteyttävän ja kosteuttavan seerumin peptidiyhdiste auttaa häivyttämään juonteita ja ryppyjä sekä stimuloimaan ihon kiinteydelle tärkeän kollageenin muodostumista. Hyaluronihapon kolme eri muotoa saavat ihon tuntumaan tehokosteutetulta ja täyteläisen kimmoisalta. Niasiiniamidi auttaa kirkastamaan ja tasoittamaan ihon sävyeroja sekä ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Öljytön koostumus.

  Lisätietoja
 2. earClin earshower 1 kpl
  earClin earshower 1 kpl
  14,20 €

  Korvalääkärien kehittämä earClin® earshower -korvasuihku sopii korvien säännölliseen puhdistamiseen kotiolosuhteissa. Se puhdistaa korvat tehokkaasti ja pitää ne puhtaina. earClin® sisältää pinta-aktiivisen puhdistusaineen noin 30 ensimmäiselle hoitopäivälle.  Korvakappaleen pyöreä muoto tekee korvasuihkusta miellyttävän tuntuisen korvaa vasten ja sen mittasuhteet estävät sitä työntymästä liian syvälle korvakanavaan.

  earClin® korvasuihku on erityisen hyödyllinen:

  • Henkilöillä, joilla kehittyy runsaasti korvavaikkua

  • Urheilijoilla, joilla on jatkuva kontakti veteen

  • Kuulokojetta, korvatulppia tai nappikuulokkeita käyttävillä

  • Henkilöillä, jotka altistuvat jatkuvasti pölylle ja lialle.

  Lisätietoja
 3. Linola Forte Shampoo 200 ml
  Linola Forte Shampoo 200 ml
  14,80 €

  Linola Forte Shampoo on kehitetty erityisesti kutisevan ja kuivan päänahan erityisiin ihohoitotarpeisiin.

  • Kirkas mikroemulsio puhdistaa päänahan ja hiukset hellävaraisesti ja on erityisen lempeä iholle.
  • Viilentävä mentoli ja erityinen kasviuute auttavat vähentämään kutinaa.
  • Runsaasti linolihappoa sisältävät kasviöljyt tukevat ihon suojakerrosta.
  • Fysiologinen ihon pH-arvo (5,5).
  • Ei sisällä silikonia, mineraaliöljyä tai kokamidopropyylibetaiinia.
  Lisätietoja
 4. Linola Forte Hoitoliuos hiuspohjalle 100 ml
  Linola Forte Hoitoliuos hiuspohjalle 100 ml
  14,80 €

  Rauhoittava Linola Forte Hoitoliuos hiuspohjalle kehitettiin erityisesti kutisevan, kuivan ja hilseilevän päänahan erityisiin tarpeisiin. Se lievittää kutinaa ja kuivuutta.

  Runsaasti linolihappoa sisältävät kasviöljyt tukevat ihon luonnollista suojakerrosta ja auttavat tukemaan ihon luonnollista paranemista.

  Laadukas safloriöljy (Carthamus Tinctorius-siemenöljy) sisältää linolihappoa, välttämätöntä rasvohappoa, joka on tärkeä osa terveen ihon suojatoimintoa. Voiteessa on lisäksi auringonhattujuuriuutetta, jolla on kutinaa lievittävä vaikutus.

  • Tehokas hoito päänahalle
  • Sopii myös 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille
  • Kliinisesti todistettu sietokyky ja tehokkuus
  • Ei sisällä silikoneja tai mineraaliöljyjä
  Lisätietoja
 5. Proibs 30 kpl
  Proibs 30 kpl
  21,00 €

  PROIBS® on UUTUUS ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) hoitoon. Se auttaa yleisimpiin sairauden oireisiin: vatsakipu, turvotus/turvotuksen tunne, ripuli ja/tai ummetus. PROIBS® palauttaa suoliston normaalin toiminnan ja edistää suoliston hyvää bakteeritasapainoa. Vaikuttava aine AVH 200®. Jauhe on raikas, miedosti sitruunainen. PROIBS® sopii aikuisille ja yli 13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Se on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön.

  Lisätietoja
 6. Proibs 10 kpl
  Proibs 10 kpl
  12,80 €

  PROIBS® on UUTUUS ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) hoitoon. Se auttaa yleisimpiin sairauden oireisiin: vatsakipu, turvotus/turvotuksen tunne, ripuli ja/tai ummetus. PROIBS® palauttaa suoliston normaalin toiminnan ja edistää suoliston hyvää bakteeritasapainoa. Vaikuttava aine AVH 200®. Jauhe on raikas, miedosti sitruunainen. PROIBS® sopii aikuisille ja yli 13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Se on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön.

  Lisätietoja
 7. Bruxeeze Night Guard purentakisko 2 kpl
  Bruxeeze Night Guard purentakisko 2 kpl
  45,50 €

  Bruxeeze Night Guard purentakisko hampaiden suojaamiseksi. Hampaiden narskuttelu yön aikana on yleinen ongelma, joka voi johtaa hampaiden vaurioitumiseen ja huonontaa unenlaatua. Bruxeeze Night Guard -purentakiskoa käytetään öisin suojaamaan hampaita narskuttelulta ja yhteen puremiselta. Purentakisko toimii fyysisenä esteenä ylä- ja alahampaiden välissä suojaten niitä lisävaurioilta.

  Purentakisko on helppo muovata hampaisiin sopivaksi.

  Sisältää 2 purentakiskoa.

  Lisätietoja
 8. CeraVe Blemish Control Gel geelimäinen kasvovoide 40 ml
  CeraVe Blemish Control Gel geelimäinen kasvovoide 40 ml
  13,50 €

  CeraVe Blemish Control geelimäinen kosteusvoide akneen taipuvaiselle iholle. Vähentää epäpuhtauksia, tekee ihohuokosista vähemmän näkyviä. Auttaa ylläpitämään ihon suojakerrosta.

  Sisältää kolmea tärkeää keramidia, AHA-happoja (glykoli- ja maitohappoa) ja BHA-happoa (salisyylihappo).

  Hajusteeton, alkoholiton (ei sisällä etanolia), ei sisällä etanolia, eikä tuki ihohuokosia.

  Aurinko-ohjeistus: Tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi lisätä ihosi herkkyyttä auringolle ja erityisesti lisätä mahdollisuutta auringonpolttamille. Käytä aurinkosuojavoidetta, käytä suojaavia vaatteita ja rajoita auringolle altistumistasi käyttäessäsi tätä voidetta ja viikko sen käytön jälkeen.

  Lisätietoja
 9. Melarest Tripla 30 tabl
  Melarest Tripla 30 tabl
  15,90 €

  Melarest Triplan kolmivaikutteinen tabletti lyhentää nukahtamisaikaa, edistää parempaa unta ja auttaa rentoutumaan. Tuote sisältää vahvasti melatoniinia, minkä lisäksi mukana on tuttuja unta ja rauhoittumista edistäviä aineosia: tuliunikkoa, laventelia, kamomillaa ja humalaa. Vaikuttavat aineet ovat pienessä, helposti nieltävässä kaksikerrostabletissa, jossa on sekä nopea- että pitkävaikutteinen kerros. Nopeavaikutteinen kerros auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan sekä saamaan unen päästä kiinni. Pitkävaikutteinen kerros tukee unta pitkään. Melarest Triplan uniikki koostumus on suunniteltu erityisesti sellaisille henkilöille, jotka eivät ole saaneet apua pelkästä melatoniinista sekä heille, jotka tarvitsevat nopeaa että pitkäkestoista tukea nukahtamiseen. Tuote sopii hyvin myös niille ihmisille, jotka kärsivät sekä nukahtamisvaikeuksista että aamuöisistä heräämisistä. Laktoositon, gluteeniton ja liivatteeton. Sopii myös vegaaneille. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Tuliunikko ja laventeli edistävät parempaa unta. Kamomilla ja humala auttavat rentoutumaan. Ravintolisä.

  Lisätietoja
 10. MELZEN Melatoniini 1,9 mg + B6 pitkävaikutteinen 90 tabl
  MELZEN Melatoniini 1,9 mg + B6 pitkävaikutteinen 90 tabl
  24,00 €

  MELZEN on kehitetty tämän päivän haasteisiin lyhentämään nukahtamisaikaa ja vähentämään uupumusta.

  MELZEN-valmisteen suositeltu vuorokausiannos sisältää 1,9 mg melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Lisäksi tuotteen sisältämä B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään uupumusta. Pitkävaikutteinen nieltävä tabletti vapauttaa melatoniinia useamman tunnin ajan. Tabletti otetaan kokonaisena ja niellään nesteen kanssa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Melatoniinin nukahtamisaikaa lyhentävä vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg:n melatoniiniannos lähellä nukkumaanmenoaikaa. Valmiste on vegaaninen, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja sokeriton (sokeria 0 g). Avainlippu-tuote. Ravintolisä.

  Lisätietoja
 11. MELZEN Melatoniini 1,9 mg + B6 mansikka 90 purutabl
  MELZEN Melatoniini 1,9 mg + B6 mansikka 90 purutabl
  24,00 €

  MELZEN on kehitetty tämän päivän haasteisiin lyhentämään nukahtamisaikaa ja vähentämään uupumusta.

  MELZEN-valmisteen suositeltu vuorokausiannos sisältää 1,9 mg melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Lisäksi tuotteen sisältämä B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään uupumusta. Mansikanmakuinen purutabletti on hyvänmakuinen sekä helppokäyttöinen, voit nauttia sen helposti ilman vettä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Melatoniinin nukahtamisaikaa lyhentävä vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg:n melatoniiniannos lähellä nukkumaanmenoaikaa. Valmiste on vegaaninen, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja sokeriton (sokeria 0 g). Avainlippu-tuote. Ravintolisä. Sisältää makeutusaineita.

  Lisätietoja
 12. LovePaws luomu Tassuvaha 50 ml
  LovePaws luomu Tassuvaha 50 ml
  17,30 €

  Kotimainen LovePaws® tassuvaha valmistetaan antibakteerisista ainesosista, täysin luonnonmukaisesti eli se on turvallinen käytettäväksi kaikille koirille. On selvää, että luonnonmukaisten tuotteiden käyttö iholla on turvallisempaa, kuin kemikaalipitoisten tuotteiden käyttö. LovePaws®:ia voit käyttää huoletta, eikä tarvitse pelätä vaikka lemmikkisi sattuisi nuolemaan tassujaan.

  LovePaws® tassuvahaa on helppo käyttää, sillä se imeytyy nopeasti.

  LovePaws® tassuvahaa käyttämällä ylläpidät koirasi tassujen terveyttä ja takaat koirasi kivuttoman sekä ongelmattoman liikkumisen ympäri vuoden. 

  LovePaws® tassuvaha on valmistettu kokonaan Suomessa.

  Lisätietoja