IDUN 2-in-1 puuteri+meikkivoide Sarek, light

IDUN Minerals 2-in-1 mineraalipuuteri on monitoimituote, jota voi käyttää joko meikkivoiteena tai puuterina ja se antaa samettisen, mattaisen lopputuloksen. Puuteria voi kerrostaa peittävyyden lisäämiseksi ja se soveltuu erinomaisesti myös lisättäväksi iholle päivän mittaan. 

2-in-1 meikkipuuterissa on käytetty puhdistettuja mineraaleja, jotta iho saa hengittää. Puuteri soveltuu myös herkälle iholle. Sisältää myös luonnollisia öljyjä ja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Vegaaninen ja talkiton koostumus. 

Tuotetta varastossa
SKU:
0080-20000681
27,90 €
Levitä puuteri tasaisesti iholle mukana tulevan levityssienen avulla. Käytä sienen sileää puolta kevyeen peittoon, meikin kiinnitykseen ja korjailuun, ja flokoitua puolta peittävämpään lopputulokseen.
Mica, Zeolite, Silica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Calcium Starch Octenylsuccinate, Caprylic/Capric Triglyceride, Lauroyl Lysine, Zinc Stearate, Hydrogenated Polydecene, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Dehydroacetic Acid, Stearic Acid, Passiflora Edulis Seed Oil, Oryza Sativa Bran Oil / Oryza Sativa (Rice) Bran Oil), Euterpe Oleracea Fruit Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil / Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, May Contain (+/-): C.I. 77891 (Titanium Dioxide), C.I. 77492 (Iron Oxides), C.I. 77491 (Iron Oxides), C.I. 77499 (Iron Oxides)