ACO

aco sensitiveACO SpotlessAco Pure GlowAco Age DelayAco PuhdistusAco lisatehoaAco Face normaaliAco Face kuivaAco Face rasvoittuva ihoAco Face anti-ageAco BodyAco for Men

ACO Sensitive Balance

Face Sensitive Balance

Aco Sensitive Balance on kaikille ihotyypeille sopiva tuotesarja, joka rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ihoa. Herkän ihon tunnusmerkkejä ovat kireys, punoitus ja kuivuus. Ihon punoitusta voivat aiheuttaa tuotteen hajusteet tai liian voimakas puhdistustuote. Sensitive Balance-tuotesarja on hellävarainen ja hajusteeton, mutta kosteuttaa tehokkaasti. Tuotteet sisältävät prebiootteja, jotka palauttavat iholle sen luontaisen tasapainon.

ACO Spotless

Aco spotless

ACO Spotless on tehokas tuotesarja epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Rasvainen iho johtuu talirauhasten ylituotannosta, jolloin iho tuntuu öljyiseltä ja kiiltävältä. Rasvaisen iho pintakuivuus voi kiihdyttää talirauhasten toimintaa, joten rasvainen iho tarvitsee myös kosteutusta. Spotless-puhdistustuotteet syväpuhdistavat ihoa samalla poistaen iholle kerääntynyttä talia ja kuollutta ihosolukkoa. Spotless-kosteusvoiteet jättävät iholle mattapinnan tukkimatta ihohuokosia. Täsmätuotteet peittävät ja hoitavat jo syntyneitä finnejä.

ACO Pure Glow

Aco Pure Glow

ACO Pure Glow on aikuiselle sekaiholle suunniteltu tuotesarja. Kasvojen iho voi tuntua erilaiselta eri alueilla. Sekaiholla posket tuntuvat usein kuivalta, mutta t-alue (otsa, nenä ja leuka) rasvoittuu ja iholla saattaa esiintyä epäpuhtauksia. Pure Glow-tuotteet ennaltaehkäisevät ihon epäpuhtauksia ja ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä jättäen ihon heleäksi, raikkaaksi ja mattapintaiseksi. 

ACO Age Delay & Age Delay+ 

ACO Age Delay

ACO Age Delay on tehokas tuotesarja joka hidastaa ihon ikääntymistä ja vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä. Age Delay-tuotteissa yhdistyvät miellyttävä koostumus, tehokkaat aktiiviaineet sekä hienostunut tuoksu ja design. Pienimolekyylinen hyalyronihappo, niasiiniamidi ja peptidit hidastavat ihon ikääntymistä ja vahvistavat ihoa. Age Delay-tuotteet tekevät ihostasi kauniin sileän ja palauttavat sille luonnollisen hehkun. Age Delay+ päivä- ja yövoide on kehitetty erityisesti vaihdevuodet ohittaneille naisille. Päivävoiteen ainesosat sheavoi ja keramidi ravitsevat ihoa ja parantavat ihon kimmoisuutta. E-vitamiini puolestaan suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja SK15-suojakerroin suojaa ihoa auringon UVA-/UVB-säteilyltä. Age Delay+ yövoide sisältää sheavoita, hyaluronihappoa ja pantenoli, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa yön aikana. Tuotteen aminohapot edistävät solujen uusitumista ja tekevät ihosta raikkaan ja säteilevän. Molemmat sisältävät niasiiniamidia, joka vähentää ihon juonteita ja vähentynyttä kimmoisuutta.

Tuotteet 1 - 6 / 7

Sivu

ACO Face Daily Care

Aco Face

ACO Face Daily Care-linjasta löytyvät monipuoliset puhdistus- hoito- ja kosteustuotteet päivittäiseen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille. Tuotteisiin on valittu tarkasti vain sellaisia ainesosia, jotka sopivat herkälle iholle.

Puhdistustuotteet

Lisätehoa kaikille ihotyypeille

Normaali iho

Kuiva iho

Rasvoittuva iho

Ikääntyvä iho
 

ACO Daily Care Body

ACO Body-sarjan syväkosteuttavat tuotteet auttavat pitämään vartalon ihon kosteutettuna, sileänä ja pehmeänä. Body-vartalovoitevalikoimasta löytyy useita eri koostumuksia normaalille, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Ihon hellävaraiseen puhdistukseen Body-sarjasta löytyvät kosteuttavat vartalosaippuat ja suihkuöljyt.

ACO Men

ACO Men on erityisesti miesten iholle kehitetty sarja, joka antaa iholle kosteutta ja suojaa, jättäen raikkaan ja pehmeän tunteen. Hellävaraiset koostumukset sopivat myös herkälle iholle.